Sunday, 19 May 2013

Dip n Dip @ Bangsar

Salam dear,

dip n dip.. pernah dengar?

actually, sy pun first time dgr ttg dip n dip nie.. sbb ada member yg nak sgt makan.. hehe.. ikut kan je.. sbb die mengandung!!

tp serious, mmg sedap..kat mana?

kat bangsar je..

tapi hari tu g sini..mmg xde parking.. so parking ler depan tepi jalan... but unfortunately.. nasib mmg x baik..so kena sama dbkl..

anyway, back to the topic, actually dip n dip ni bagi mereka yang tak pernah ke sini, merupakan coffee house yg berikan rasa cokelat yg sgt sedap ( bg penggemar cokelat) better g sini.. x rugi..

so for first time g sana.. tak tau nak makan ape..just amik fondant je .. ingatkan fondant tu mcm yg dekat kek tu.. rupanya ala ala souffle..


and yg plak my friends try.. tripple choclate crepe


how's cool is that?

mmg best.. n chocolate sgt tasty..eventhough we're only eat chocolate, but still kenyang..( everyone knows right?)

ok sesape yg nak try.. so leh g ke alamat ni..

    Jalan Telawi, Bangsar,
    59100 Kuala Lumpur, Malaysia. map it
    Phone: 60322015052


ok..see u then..

" when the button on tab" everything can be reveal!!

No comments:

Post a Comment